С годините сме се убедили, че неслучайно Дуейн Джонсън беше определян

...
С годините сме се убедили, че неслучайно Дуейн Джонсън беше определян
Коментари Харесай

Защо Скалата си подари колата на Оскар Родригез

С годините сме се убедили, че неслучайно Дуейн Джонсън беше определян като първенеца на народа в Световната федерация по кеч.

Актьорът обича да радва почитателите си, като не пропуща опция да си поговори с някой от тях или да си направи фотография. Но когато наближи Коледа сърцето на Скалата се отваря още повече и подаръците стартират да валят.

Оскар Родригез, който е деец от военноморските сили, получи един в действителност специфичен подарък от Дуейн Джосън. От видео, споделено в профила на артиста в Instagram, разбираме, че Родригез е получил като подарък персоналния пикап на Джонсън.

Към видеото Скалата разяснява, че на една от специфичните прожекции на Red Notice е желал да даде на феновете гратис доста яки неща като текила (Teremana, схваща се), енергийни питиета (ZOA) и екипировка от колаборацията му с Under Armour.

Но е желал да направи нещо още даже по-голямо за един от почитателите в залата. Искал е да му подари Porsche Taycan, което в една от сцените от кино лентата виждаме да кара. Затова е проучил деликатно присъстващите в залата хора, с цел да разбере кой съгласно него заслужава най-вече подобен подарък.

Джонсън прецизира, че от Porsche са отказали да подарят автомобила, по тази причина той е решил да подари своя личен. А историята на Оскар Родригез го е докоснала най-вече, тъй като той се грижи за 75-годишната си майка, а в това време оказва помощ на църквата, с цел да доставят храна на дами, които са жертви на домашно принуждение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР